“Most professional operation I have worked with. The very best”

Katie Jones

foto-home.jpg

De vereniging MODELBOUW OPENBAAR VERVOER,

kortweg MOBOV, werd in 1987 als vereniging zonder winstoogmerk opgericht.

De vereniging MOBOV stelt zich tot doel om op een gezellige manier de liefhebbers van trein-, tram- en (trolley)busmodellen bijeen te brengen en gezamenlijke activiteiten rond de modelspoorweghobby te organiseren.

Hoewel MOBOV duidelijk een modelspoorvereniging wil zijn, ontbreekt het in het verenigingsleven niet aan de belangstelling voor de ‘grote’ treinen, trams en bussen.

Leden kunnen elke maandagavond van 19.00 uur tot 23.00 en zaterdag van 10 uur  tot 16  uur in het clublokaal Cuylits, aan de Cuylitsstraat 22a in Antwerpen-Zuid terecht. 

Als lid kun je er actief deelnemen aan het meebouwen aan en het optimaliseren van de clubbanen, bij een natje en een droogje een praatje slaan of de uitgebreide bibliotheek met boeken en tijdschriften raadplegen.

Enkele keren per jaar verschijnt er een MOBOV-Nieuwsbrief met mededelingen en nieuwtjes over het verenigingsleven en wetenswaardigheden over wat er in het lokaal ondernomen wordt.

 

Een of twee keer per jaar nemen we deel aan een uitstap. Om het gezellig te houden schuiven we ook eenmaal per jaar aan tafel aan voor een etentje.

Wie ons graag eens wil komen bezoeken is welkom in het lokaal. Voor meer inlichtingen kun je terecht bij onze voorzitter Frank Bourguignon (032372764).